[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Kuntosali

Lepoluhdin kuntosali on viihtyisä. Siellä on harjoittelulle erilliset "loosshit". Harjoittelet turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa.

Käytössäsi on neljä lämmittelylaitetta ja Easy Line -laitesarja. Lämmittelylaitteina ovat synchro, recline- pyörä, cardio-wave ja kuntopyörä. Easy Line-laitesarjaan kuuluu yhteensä 15 eri harjoitusliikettä kahdeksassa laitteessa. Lisäksi konseptiin kuuluvat steplaudat ja LHT-välineistö, pilates-rullat ja flexi-bar, Topanga-lisäpainot, Selätin, painotangot, käsipainot ja kahvakuulat, jumppapallot, -matot ja nyrkkeilysäkki.

Laitteet soveltuvat kaikentasoisille kuntoilijoille hydraulisen vastuksen ansiosta: vastus kasvaa samassa suhteessa kuin lisäät liikenopeutta. Laitteissa harjoittelu tehdään luonnollisilla liikeradoilla niveliä kuluttamatta, ja penkit ovat ergonomisesti muotoiltuja. Laitteet soveltuvatkin erinomaisesti myös senioreille ja kuntoutukseen.

Laitteet on sijoitettu ympyrän muotoon, mikä tuo harjoitteluun sosiaalista kanssakäymistä.

Voit halutessasi koota oman porukan ja harjoitella ryhmässä ohjaajan vetämänä kolmen tason kiertoharjoitteluna: perustaso, keskitaso ja tehotaso.

 Kuntosali on avoinna vapaalle harjoittelulle kulkutunnisteella. Kuntosaliin tullaan fysioterapian jatkohoitona.

ma-pe 6.00-21.00
lauantaina 6.00-18.00

Ryhmien aikaan sali on suljettu. (Ryhmäaikataulut ryhmä-linkin takana)

 

Meillä käyvät e-passi, Smartum- ja Tyky-kuntoseteli maksuvälineenä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuvat: Foto Braithwaite